Keizer looft Sporting: "Win liever met 3-2, dan met 1-0"

14 december 2018, 09:48

Marcel Keizer won ook zijn vijfde wedstrijd als trainer van Sporting Portugal en ook in zijn vijfde duel scoorde zijn ploeg minimaal drie keer. Daardoor staat de teller inmiddels op twintig doelpunten uit vijf duels. Alleen het aantal tegengoals ligt met vier ietwat aan de hoge kant. "Maar ik win liever met 3-2 dan met 1-0", legt de coach uit over zijn speelwijze.

Op de clubsite ging hij in op de ontwikkelingen van zijn team, na de 3-0 overwinning op Vorskla Poltava. "Voor mij is het belangrijkste om meer te scoren dan de tegenstander. Natuurlijk wil je zo weinig mogelijk goals incasseren, maar voor mij is doelpunten maken veel belangrijker", aldus de oefenmeester, die de jeugdspelers loofde die minuten maakten in de Europa League.

"We hebben wat spelers uit de eigen jeugd aan het werk gezien en daar heb ik van genoten. Ik wilde het liefst nog meer doelpunten zien, maar al met al ben ik tevreden", plaatste Keizer ook een kritische noot. "De spelers zijn goed bezig en de sfeer is ook goed. We weten dat we niet elke wedstrijd kunnen winnen, maar als dat een keer niet lukt, zien we wel wat er gebeurt."

Voor de jaarwisseling krijgt Keizer, die aangaf Portugese les te volgen omdat hij dat 'zeer belangrijk' vindt in de communicatie met de spelers, nog te maken met Nacional, Rio Ave, Vitória Setubal en Feirense.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen