Groep C: Bordeaux heeft niets aan zege op Kopenhagen

Groep C: Bordeaux heeft niets aan zege op Kopenhagen

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

13 december 2018 – Het lelijke eendje in Groep C, FC Kopenhagen, heeft ook op de slotdag van de groepsfase verloren in de Europa League. Op eigen veld ging de Deense formatie met 0-1 onderuit tegen Bordeaux, dat ondanks die winst eveneens uitgeschakeld is.

FC Kopenhagen - Bordeaux 0-1
Bordeaux won de uitwedstrijd met 0-1 door een laat doelpunt van Jimmy Briand, die achter zijn standbeen langs scoorde. De spits maakte de enige goal in het treffen en zorgde ervoor dat zijn ploeg derde is geworden met zeven punten. Ondanks dat gaat de Franse formatie dus niet door in het toernooi. Het treffen in Denemarken was voor de neutrale fans niet echt aantrekkelijk, omdat er voor beide goals weinig kansen waren.

Slavia Praag - Zenit. St Petersburg 2-0
In Praag moest Slavia Praag zegevieren om de tweede plaats te grijpen en dat is de club gelukt. Tegen het niet gemotiveerde Zenit, dat de eerste plaats in de groep al in handen had, werd het 2-0 door twee goals in de eerste helft. Jaromir Zmrhal maakte de 1-0 en die goal werd snel gevolgd door de 2-0 van Miroslav Stoch. De oud-speler van FC Twente ging aan de wandel en krulde de bal in de hoek, waarmee hij de eindstand vaststelde.

gerelateerd