Groep A: Bayer Leverkusen gaat aan de haal met groepswinst

13 december 2018, 23:17

Bayer Leverkusen heeft zich gekroond tot winnaar van groep A. De Duitsers boekten donderdag een eenvoudig zege op Cyprus tegen AEK Larnaca: 1-5. FC Zürich, dat net als Leverkusen al zeker was van overwintering, sloot de groepsfase af met een gelijkspel tegen Ludogorets (1-1).

AEK Larnaca - Bayer Leverkusen 1-5

Bayer Leverkusen herstelde zich rap van een snelle achterstand op Cyprus. Na de rake kopbal van David Catala was het twee minuten later raak voor Dominik Kohr, die een dubbele een-twee afrondde. Leverkusen kreeg de voorsprong in de schoot geworpen met een makkelijk gegeven penalty. Dat buitenkansje benutte Lucas Alario. In de tweede helft liet Bayer Leverkusen verder weg via andermaal Kohr, Paulinho en Alario en kwam de groepswinst geen moment meer in gevaar.

Ludogorets - FC Zürich 1-1

Zürich spande zich in het koude Bulgarije niet bovenmatig in. De Zwitsers namen wel de leiding door een rake kopbal van Stephen Odey. Door eigen toedoen kreeg Zürich de gelijkmaker om de oren. De bezoekers verdedigden dramatisch uit en kregen de rekening gepresenteerd door Jakub Swierczok, die daarmee ook de eindstand bepaalde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen