Groep H: Eintracht pakt honderd procent score na prachtige goals

13 december 2018, 21:04   Bijgewerkt: 13 december 2018, 21:17

Eintracht Frankfurt is erin geslaagd de honderd procent score vast te houden in groep H. De Duitsers bogen een 1-0 achterstand om bij Lazio, dat ook al was geplaatst. Apollon Limassol kan de Europa League met opgeheven hoofd verlaten. De club van Cyprus klopte Olympique Marseille (1-3), dat het toernooi met het schaamrood op de kaken verlaat. Slechts één puntje is de opbrengst van de Fransen.

Lazio - Eintracht Frankfurt 1-2

Lazio en Eintracht Frankfurt, met Jetro Willems in de basis, bewaarden het spektakel voor de tweede helft. Na de 1-0 van Joaquin Correa kwamen de bezoekers uit Frankfurt op stoom. Dat gebeurde aan de hand van Mijat Gacinovic (foto), die een lesje hogeschoolvoetbal liet zien. Eerst met een afgemeten uithaal in de kruising, een paar minuten later met een bekeken passje langs drie man op Sebastien Haller. De Serviër gaf Haller daarmee een niet te missen kans en behield Eintracht Frankfurt toch de honderd procent score.

De assist van Gacinovic:

Olympique Marseille - Apollon Limassol 1-3

Bij Olympique Marseille lukte al de hele groepsfase niets. Ook het laatste groepsduel begon desastreus voor de Fransen, die vorig seizoen nog de finale verloren van Atlético Madrid. Boubacar Kamara veroorzaakte in de achtste minuut een penalty én kreeg een rode kaart. Anton Maglica benutte de strafschop. Marseille deed nog wel wat terug met de gelijkmaker, waarbij Kevin Strootman een klein rolletje speelde. Zijn hoekschop leverde uiteindelijk de 1-1 van Florian Thauvin op, maar een kwartier was het alweer raak aan de andere kant. Maglica maakte zijn tweede, ditmaal met zijn hoofd. Marios Stylianou verzorgde een mooi slotakkoord van het Europese avontuur van Limassol door de bal heel fraai in de kruising te drukken. Ook Marseille sloot in stijl af: Lucas Ocampos pakte zijn tweede gele kaart en zo eindigde Marseille met negen man.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen