Van der Gaag houdt vast aan doelstelling van dertien punten

13 december 2018, 10:29   Bijgewerkt: 13 december 2018, 10:34

Na drie nederlagen op rij boekte NAC Breda afgelopen weekend een belangrijke zege op Vitesse. Door de zege heeft de club uit Breda de laatste plaats overgedaan aan De Graafschap. Voor Mitchell van der Gaag ziet de wereld er na de 2-1 overwinning niet plots anders uit. 

"Dat heb ik niet echt. Het is niet leuk als je laatste staat en er overal op wordt aangesproken, dus wat dat betreft is het fijn. Maar de verschillen zijn klein", vertelt Van der Gaag aan De Telegraaf. "Wat voor mij altijd voorop heeft gestaan, is dat we de aansluiting moesten behouden. Dat is nu gelukt en dat blijft ook de doelstelling tot de winterstop. Al een tijdje terug heb ik gezegd dat we met de winterstop minimaal dertien punten willen hebben, daar zitten we nu twee punten vanaf."

Dat NAC zich in de winterstop wil versterken, is geen geheim. "We zijn druk bezig. Ervaring is belangrijk, spelers die weten wat er gevraagd wordt. Maar uiteindelijk staat kwaliteit voorop. De keuzes die we maken, moeten goed zijn, want de mogelijkheden om iets te doen zijn natuurlijk beperkt."

Voor de winterstop speelt NAC Breda nog twee competitiewedstrijden: uit tegen PEC Zwolle en thuis tegen sc Heerenveen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen