Müller bezocht kleedkamer Ajax: "Het was niet bewust"

13 december 2018, 07:35   Bijgewerkt: 13 december 2018, 07:52

Thomas Müller bezocht woensdagavond na afloop van de wedstrijd tussen Ajax en Bayern München de kleedkamer van de thuisploeg. De Duitser was op zoek naar Nicolas Tagliafico, maar vond hem niet. Müller wilde zijn excuses aanbieden voor de karatetrap op het hoofd van de Argentijnse linksback.

Een kwartier voor tijd kreeg Müller een rode kaart voor de lompe overtreding op Tagliafico. De aanvaller stelt dat hij niet de intentie had om de Ajacied te raken. "Het was natuurlijk niet bewust", wordt Müller geciteerd door Duitse media. Hoewel Tagliafico een hoofdwond opliep, kon hij de na een behandeling de wedstrijd hervatten.

Müller werd bij een 1-1 stand van het veld gestuurd. Omdat Maximilian Wöber even daarvoor ook een directe rode kaart kreeg, werd de wedstrijd met tien tegen tien afgemaakt. In de slotfase scoorden beide teams nog twee keer. Ajax kwam eerst op voorsprong, maar leek in de blessuretijd de wedstrijd alsnog te verliezen. Door een heel laat doelpunt van de door Müller geraakte Tagliafico eindigde de wedstrijd alsnog in een remise.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen