Manchester United en Juventus sluiten poulefase in mineur af

13 december 2018, 00:11

Manchester United en Juventus hebben de groepsfase in de Champions League in mineur afgesloten. United ging woensdag met 2-1 onderuit bij Valencia, Juventus blameerde zich tegen Young Boys. Aan de stand veranderde dat niets: Juventus is groepswinnaar, United gaat als tweede naar de laatste zestien en Valencia gaat de Europa League in.

Valencia - Manchester United 2-1

Een B-team van Valencia zette Manchester United te kijk. Met een droog, laag schot hielp Carlos Soler de Spanjaarden aan een voorsprong. Even daarvoor ontsnapte United aan een rode kaart voor Antonio Valencia, die Toni Lato keihard raakte. Ook Paul Pogba viel op, door het missen van een enorme kans. Een doodeenvoudige intikker ging naast. Schrale troost voor de Fransman was dat hij werd afgefloten voor buitenspel. De misère voor de Engelsen nam verder toe met de eigen goal van Phil Jones in de tweede helft. Jones, opgejaagd door Michy Batshuayi, speelde te hard terug, terwijl David De Gea onderweg was uit zijn doel. Marcus Rashford maakte in de slotfase nog wel de aansluitingstreffer, maar dat kwam te laat voor de Engelsen.

Young Boys - Juventus 2-1

Bij Cristiano Ronaldo lukte er weinig op Zwitserse bodem. Verschillende goede kansen waren niet besteed aan de Portugees. Zijn collega aan de andere kant verging het een stuk beter. Guillaume Hoarau benutte in de eerste helft een strafschop en maakte zijn tweede na rust met een schot in de hoek. Juve-invaller Paolo Dybala deed nog wat terug, en dacht ook de gelijkmaker te scoren. Maar dat feest ging niet door, omdat Ronaldo buitenspel stond.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen