Groenendijk: "In uitwedstrijden krijgen wij altijd kansen"

12 december 2018, 21:27

Alfons Groenendijk ziet overeenkomsten tussen ADO Den Haag en Willem II, de aanstaande tegenstander van de Hagenaars. Ook Willem II heeft het voor eigen publiek moeilijker dan in uitwedstrijden, iets wat Groenendijk ook bij zijn eigen ploeg constateert. ADO gaat komende vrijdag op bezoek bij Willem II, beide ploegen hebben evenveel punten.

"Willem II zal voor eigen publiek willen komen en aanvallen. Adrie Koster kennende doen ze dat altijd", zegt Groenendijk tegen ADO Den Haag TV. "Maar de laatste thuiswedstrijden hebben zij het ook niet goed gedaan, in tegenstelling tot uitwedstrijden. Ook dat zegt iets. Dat ploegen het, net als wij, thuis moeilijker hebben en makkelijker spelen vanuit de omschakeling."

Zo verloor Willem II zaterdag met 1-5 van sc Heerenveen, en stelde ADO voor eigen publiek teleur tegen De Graafschap (0-0). "Tuurlijk kan ik zeggen dat de Graafschap geen goed gevoel geeft. Dat klopt ook, maar Willem II is weer een andere wedstrijd en in uitwedstrijden krijgen we altijd kansen. Tegen PEC Zwolle zelfs behoorlijk wat, daar gaan we nu ook weer naar op zoek."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen