Tottenham breekt wéér met deadline voor opening stadion

12 december 2018, 18:22

Tottenham Hotspur heeft de opening van het nieuwe stadion opnieuw uitgesteld. De bedoeling was om de gloednieuwe thuishaven op 13 januari in gebruik te nemen, als Manchester United naar Londen komt. Maar Spurs laat via de clubkanalen weten dat de deadline voor de zoveelste keer is verschoven. Dus ook het duel met United wordt nog op Wembley gespeeld.

In september en oktober werd de deadline ook al opgeschort door Tottenham. Twee maanden geleden speelden er problemen met de veiligheidssystemen. Inmiddels lijken die klachten te zijn verholpen, maar Tottenham moet de komende weken gebruiken voor het uitvoeren van verdere testen. Als dat geen problemen oplevert, is het stadion klaar voor zogenaamde Test Events. Tottenham Hotspur - Manchester United komt dan ook te vroeg. Pas in de tweede week van 2019 kan Tottenham een nieuwe update geven en waagt zich nu niet aan het prikken van een nieuwe deadline.

"We zijn ons ervan bewust dat we onze fans vragen langer naar Wembley te gaan dan we wilden", zegt voorzitter Daniel Levy (foto) op de website van de club. "We zien nu de vooruitgang waar we naar streven. Ik wil nu niet een nieuwe datum vastleggen, eerst moet het veiligheidscertificaat binnen zijn. Ik wil nogmaals mijn excuses aanbieden aan de fans."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen