FC Barcelona beschermt Dembélé: "Pers vermaakt zich ermee"

12 december 2018, 17:08

FC Barcelona moet Ousmane Dembélé beschermen, stelt technisch directeur Robert Fernandez. In de wedstrijden presteert de Fransman naar behoren, maar op trainingen komt hij met regelmaat te laat. Dembélé wil zich nog wel eens verslapen. Dat de media zich daarop storten, irriteert Fernandez.

"De pers vermaakt zich er erg mee. Tot op zekere hoogte is niet zo erg. Ik heb de nodige spelers meegemaakt die zich versliepen", zegt Fernandez tegen Marca. "Hoe dit zo snel in het nieuws komt? Ik weet niet hoe het uitlekt, maar wij moeten hem beschermen als hij fouten maakt. Net zoals we met andere spelers doen."

De technisch directeur erkent dat Dembélé niet altijd in de pas loopt. "Ousmane is een jonge speler die fouten maakt. Als club staan wij voor hem in en moeten we zorgen dat hij hier gedijt", aldus Fernandez, die de aanvaller zelf naar Barça haalde. "Als hij 27 was geweest, had ik dat nooit gedaan. Hij is nog maar 21 jaar. Op die leeftijd kan Barcelona zijn problemen oplossen."

Dembélé kwam deze week in het nieuws, omdat zich weer had verslapen voor een training. Maar dinsdag bewees hij zijn waarde binnen de lijnen door te scoren in het Champions League-duel met Tottenham Hotspur (1-1).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen