Feyenoord over brief Ajax: "Lijkt vooral voor de bühne"

12 december 2018, 15:05   Bijgewerkt: 12 december 2018, 15:13

Feyenoord is niet onder de indruk van de brief die Ajax naar de supportersvereniging Ajax Life heeft gestuurd. Ajax zegt in die brief dat het de kaarten voor de uitduels met Feyenoord en ADO Den Haag opgeëist heeft, maar de Rotterdammers zijn hier niet van onder de indruk. Zij blijven bij hun standpunt. 

Tegenover het Algemeen Dagblad geeft Feyenoord een officiële reactie op de brief van Ajax. "Deze gesprekken, zo is eind oktober ook gemeld, werden vorig jaar ook al weer opgestart, maar zijn weer 'on hold' gezet na ongeregeldheden tijdens de kampioenswedstrijd tussen PSV en Ajax. Dat Ajax hier nu dan weer een brief over stuurt, lijkt dan ook vooral voor de bühne, wellicht om de eigen achterban tevreden te stellen", zegt een woordvoerder van Feyenoord.

Feyenoord benadrukt wel dat het de bedoeling is dat er vanaf het seizoen 2019/2020 uitsupporters bij de Klassiekers aanwezig mogen zijn. "Want voetbal is natuurlijk bedoeld om te spelen in de aanwezigheid van supporters van beide clubs. Dat geldt, vindt Feyenoord, ook voor de Klassieker, maar zoals aangegeven wel onder de voorwaarde dat dit onder normale omstandigheden kan en tegen acceptabele kosten en personele inzet voor zowel de clubs als overheden. En bovendien met gezonde rivaliteit, zonder dat er sprake is van onacceptabel gedrag en uitingen. Op dit moment is er nog geen gezamenlijk plan waarmee min of meer gegarandeerd is dat het ook zo kan verlopen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen