Feyenoord legt talent Burger langer vast: "Geweldig begin"

12 december 2018, 14:05

Feyenoord heeft met Wouter Burger een principeakkoord bereikt over een nieuwe verbintenis, meldt de club woensdag via de officiële kanalen. De talentvolle middenvelder maakte tegen AS Trencin zijn debuut in het eerste en wil door blijven groeien.

Begin volgend jaar zal Burger zijn handtekening zetten onder een contract tot 2023. De zeventienjarige jeugdinternational is blij met zijn nieuwe contract. "Ik ging het huidige seizoen in als speler van Jong Feyenoord en kreeg op een gegeven moment te horen dat ik bij de eerste selectie mocht blijven, waardoor ik hier nu elke dag verder kan werken aan mijn ontwikkeling", zegt hij op de clubwebsite. "Dat het seizoen voor mij tot nu toe zo gelopen is, zie ik als een geweldig begin. Feyenoord heeft mooie plannen met mij en heeft het vertrouwen in mij uitgesproken. Dat geeft een heerlijk gevoel in aanloop naar de volgende stappen die ik moet gaat maken."

Feyenoord is tevreden met het feit dat Burger langer in Rotterdamse dienst blijft. "We zijn blij met het vertrouwen dat speler en club over en weer in elkaar hebben uitgesproken", zegt technisch directeur Martin van Geel. "We zijn er echt van overtuigd dat Wouter met zijn kwaliteit en instelling kan uitgroeien tot een vaste waarde in Feyenoord 1."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen