Klopp had ook het dubbele willen betalen voor Alisson

12 december 2018, 13:43

Jürgen Klopp steekt zijn bewondering voor keeper Alisson Becker niet onder stoelen of banken. De trainer van Liverpool zag de keeper dinsdag uitblinken tegen Napoli (1-0) en is zeer lovend over de Braziliaan.

Liverpool stond tegen Napoli met 1-0 voor, maar leek de tweede ronde van de Champions League niet te halen toen Arek Milik in de slotfase een enorme kans kreeg. De Pool stuitte echter op Alisson, die door Liverpool in de zomer voor 65 miljoen euro werd gekocht van AS Roma. "Ik zou ook het dubbele voor hem over hebben", zei Klopp dinsdag. "Hij heeft de redding van het seizoen verricht. Ik heb geen flauw idee hoe hij die redding voor elkaar heeft gekregen. Ik ben zo blij dat we hem hebben. Niemand had deze redding verwacht, dit is een honderd procent doelpunt."

Dat de Braziliaan een rustpunt is in de defensie, vindt Klopp zeer prettig. Het contrast met Loris Karius, met wie Liverpool vorig seizoen de finale haalde, is groot. "Hij moest vanavond veel doen, maar bleef zo rustig. Dat zegt veel over zijn kwaliteiten. Uiteraard heeft hij nog steeds de rest van de ploeg nodig om te kunnen presteren. Iedereen heeft het fantastisch gedaan. De sfeer was geweldig, echt onvoorstelbaar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen