Ajax eist uitkaarten voor duels met Feyenoord en ADO op

12 december 2018, 10:28

Opmerkelijk nieuws uit Amsterdam. Ajax laat het er niet bij zitten en doet er alles aan om de Amsterdamse fans toegang te geven tot de uitwedstrijden tegen Feyenoord en ADO Den Haag. Dat laat supportersvereniging Ajax Life weten.

Ajax kreeg eerder dit seizoen van Feyenoord en ADO te horen dat de fans niet welkom zijn bij de uitwedstrijden. 'In beide gevallen hebben wij als supportersvereniging laten weten ons niet neer te leggen bij een dergelijke eenzijdige mededeling', meldt Ajax Life. 'We zijn dan ook direct met Ajax in gesprek gegaan over de te ondernemen stappen over beide wedstrijden.'

Ajax sluit zich aan bij het standpunt van de supportersvereniging en doet er alles aan om Ajax-fans mee te kunnen nemen naar die beladen duels. 'Een woordvoerder van Ajax laat ons weten dat eerder deze week vanuit de Ajax-directie een brief is gestuurd aan burgemeester Krikke van Den Haag, waarin is verzocht om een verdere onderbouwing van haar besluit en het complete verslag van het grondige onderzoek waarmee de burgemeester schermt in het door haar uitgebrachte persbericht', meldt Ajax.

'Ook de club uit Rotterdam-Zuid kreeg een dergelijke brief. In deze brief schrijven eist de Ajax-directie de toegangskaarten voor het uitvak op en verzoekt men de Feyenoord-directie dringend aan deze reglementaire verplichting te voldoen', aldus Ajax Life.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen