Van Nistelrooy positief ondanks uitschakeling PSV Onder 19

12 december 2018, 08:47

Het eerste elftal van PSV is niet de enige Eindhovense ploeg die uitgeschakeld is in Europa. Ook PSV Onder 19 vond dinsdag zijn Waterloo in de Champions League, door bij Internazionale met 3-0 te verliezen. Trainer Ruud van Nistelrooy is desondanks niet ontevreden.

Hij spreekt van een mooie ervaring voor zijn team. De voormalig spits zag zijn ploeg dinsdag hard onderuit gaan in Milaan. "Na de 1-0 hebben we met wat opportunisme de aanval gezocht, omdat we aan die stand niets hadden", zegt Van Nistelrooy tegen het Eindhovens Dagblad. "In de uitwedstrijden hebben we geen punten gepakt en dat is wel iets om te evalueren. Toch ziet onze toekomst er mooi uit. We hebben een aantal jonge spelers op dit podium speeltijd kunnen bieden en daardoor hebben ze zich goed kunnen ontwikkelen."

De trainer beseft dat de UEFA Youth League een prachtig podium is. "Spelers als Mohammed Ihattaren en Noni Madueke hebben op jonge leeftijd al veel ervaring kunnen opdoen. Dat geldt ook voor onze linksback Dennis Vos en middenvelder Damian Timan, die er ook in een volgende editie nog bij kunnen zijn. Ook keeper Kyan van Dorp en verdediger Tijn Daverveld licht ik eruit. Ze hebben het goed gedaan en stonden hun mannetje."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen