Tadic 'kijkt niet op' van hoge bedragen voor De Jong en De Ligt

12 december 2018, 10:08

Dat Europese topclubs veel geld op tafel willen leggen voor Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt, vindt Dusan Tadic geen verrassing. De Serviër speelde jarenlang in de Premier League en kent de wetten van het topvoetbal en verwacht dat het Ajax-duo het heel ver gaat schoppen. De enorme bedragen die worden genoemd, vindt hij dan ook niet vreemd.

In een interview met Voetbal International steekt de buitenspeler de loftrompet. "Frenkie en Matthijs zijn amazing, hebben zo veel kwaliteiten", vertelt Tadic. "Aan de bal zo overtuigend, veelzijdig ook, maar ook tactisch sterk en ze zijn heel slimme jongens. Die hoef je dus echt niet te motiveren, dat gaat bij hen vanzelf. Het is puur, en daarom weet ik ook zeker dat ze het heel ver gaan schoppen."

Vorige week werd bekend dat Paris Saint-Germain 75 miljoen euro wil betalen voor De Jong. Van dat soort bedragen schrikt Tadic niet. "Die gigantisch hoge transferbedragen die nu worden genoemd? Ik kijk er niet van op. Echt niet. Als ik een buitenlandse topclub was, had ik het ook wel geweten. Ze zijn zó goed."

Woensdag speelt Ajax de Champions League-wedstrijd tegen Bayern München.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen