Verslagenheid bij Inter en De Vrij: "De teleurstelling is groot"

12 december 2018, 00:04

Daar waar PSV met een goed gevoel afscheid nam van de Champions League, heerst er bij tegenstander Internazionale louter teleurstelling. Door het gelijkspel (1-1) gingen niet zij, maar Tottenham Hotspur door naar de volgende ronde van de Champions League. Voor Inter wacht de Europa League en verdediger Stefan de Vrij baalt daar flink van. "We kunnen het alleen onszelf kwalijk nemen."

In gesprek met Veronica geeft de verdediger aan hoe de sfeer in de kleedkamer was na afloop van het duel. Omdat Spurs een punt pakte bij FC Barcelona, gaan zij in plaats van Inter door als tweede in de groep. "De teleurstelling is groot. Het was erg stil in de kleedkamer, maar we kunnen het alleen onszelf kwalijk nemen."

De vroege achterstand was volgens De Vrij een grote klap voor de ploeg. "Vooral de manier waarop dat gebeurde was zonde. Vervolgens vielen we wel aan, maar gaven we in de counter ook veel ruimte weg. Daar ligt dan toch de kracht van PSV, want ze hebben snelle jongens voorin lopen."

Wat rest is de Europa League, maar De Vrij heeft daar vooralsnog weinig trek in. "Het halen van de Europa League is voor ons alleen maar een teleurstelling."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen