Borussia wipt over Atlético Madrid heen en eist groepswinst op

11 december 2018, 23:14

Borussia Dortmund heeft de groepswinst in poule A voor zich opgeëist. De koploper van Duitsland wipte op de valreep over Atlético Madrid heen. Borussia Dortmund won dinsdagavond zelf van AS Monaco (0-2) en zag dat Atlético niet verder kwam dan een gelijkspel bij Club Brugge (0-0), waar Stefano Denswil, Ruud Vormer en Sofyan Amrabat de Nederlandse inbreng verzorgden.

AS Monaco - Borussia Dortmund 0-2

Borussia Dortmund deed het kalm aan tegen AS Monaco, dat volstrekt kansloos was in deze groep. Ook Dortmund kende geen moeite met de geplaagde ploeg van Thierry Henry. Raphael Guerreiro maakte het verschil in het prinsdom. Hij opende met een eenvoudige intikker de score en maakte op de valreep de beslissende 0-2.

Club Brugge - Atlético Madrid 0-0

Club Brugge en Atlético Madrid vonden het ook wel heilig. De Belgen hadden zich al verzekerd van de Europa League, Atlético had al een ticket voor de laatste zestien bemachtigd. Daarom gebeurde er ook weinig. Antoine Griezmann was nog wel dichtbij een doelpunt en aan de andere kant vond Luan Peres Jan Oblak op zijn pad, maar gescoord werd er niet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen