PSV onder 19 eindigt als laatste na verlies bij Inter

11 december 2018, 16:03   Bijgewerkt: 11 december 2018, 16:31

Het is PSV onder 19 niet gelukt om zich te plaatsen voor de knock-outfase van de Youth League. De Eindhovenaren van Ruud van Nistelrooy gingen op een erbarmelijk veld met ruime cijfers onderuit tegen Internazionale (3-0) en eindigen daardoor, net als het eerste elftal, als laatste in de groep.

De grasmat in Stadio Ernesto Breda was net als de eerste helft van het treffen tussen beide jeugdelftallen geen lust voor het oog. Voor rust loste PSV, dat een resultaat moest halen om kans te maken op de volgende ronde, eigenlijk alleen via Joël Piroe een schot. De Italianen waren geen enkele keer gevaarlijk.

Na rust werd het iets vermakelijker, maar daar zullen ze bij PSV niet blij mee zijn geweest. Een kopbal van spits Andrea Adorante zorgde in de 64ste minuut voor de Italiaanse voorsprong en daarmee zouden de blauw-zwarten over de Eindhovenaren wippen. PSV zette vervolgens een beetje aan, maar was Inter dat de gegeven ruimte achterin optimaal zou benutten.

Dankzij goals van Maj Roric en Facundo Colidio liep de equipe van Van Nistelrooy uiteindelijk tegen een fikse nederlaag en kater aan. Inter sprong over PSV heen en neemt in ieder geval voorlopig beslag op de tweede plaats, al kan Tottenham Hotspur met een overwinning tegen FC Barcelona (aftrap 16.00) uur alsnog als tweede eindigen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen