Heracles-trainer bracht bij 10-0 stand extra spits in voor de score

11 december 2018, 11:58

Peter Reekers beleefde een wel heel bijzondere maandagavond als trainer van Jong Heracles Almelo. Zijn elftal won met liefst 20-0 van hekkensluiter Achilles'29 en dat was precies wat hij in de pauze, bij een 10-0 stand, had gezegd. "In de rust zei ik dat ze er nog tien nodig hadden. Ik heb met een lach gezegd dat we doelpunten nodig hadden en dus heb ik er een verdediger afgehaald en een extra spits bij gebracht om daar een beetje mee te spelen."

Dat vertelde hij tegenover RTV Oost. Stephen Sama werd vervangen door Zeki Erkilinc in de pauze. "We waren al poulewinnaar, dus dan ga je kijken hoe kan ik de jongens nog motiveren voor zo'n wedstrijd. Want de jongens zien de uitslagen natuurlijk ook wel voorbij komen elke week. De grootste nederlaag was tegen FC Emmen, 11-0", aldus Reekers. "Dus ik heb tegen de jongens gezegd: het zou mooi zijn als we dat kunnen verdubbelen. Dat we er twintig zouden kunnen maken en uiteraard geen tegendoelpunt kunnen krijgen." 

En dus werd er na de twintigste treffer volop gejuicht door de Heraclieden. Niet om de tegenstander te vernederen, maar omdat het eigen doel was gehaald. "De trainer van Achilles gaf me na afloop een hand en zei: excuus, een blamage, ja hoe moet je daar op reageren? Het is voor onze jongens niet leuk, het is voor Achilles niet leuk en uiteraard ook niet voor de stafleden van Achilles", aldus de voormalig profvoetballer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen