Van Dijk: "Laten zien dat we in de Champions League thuishoren"

11 december 2018, 10:24

Liverpool schopte het afgelopen seizoen tot de finale van de Champions League, maar dreigt nu al in de groepsfase zijn Waterloo te vinden. Zelfs als de koploper van de Premier League dinsdag wint van Napoli, is het niet zeker van een ticket voor de knock-outfase. Virgil van Dijk gelooft ondanks de slechte uitgangspositie in een goede afloop.

The Reds hebben het namelijk nog wel in eigen handen. Winnen zij van Napoli, dan komen zij in punten gelijk met de club uit Napels. Het onderling resultaat is doorslaggevend in de Champions League. In Italië won Napoli met 1-0, waardoor Liverpool voor eigen publiek met twee doelpunten verschil moet winnen om boven Napoli te eindigen. Ook een 1-0 zege volstaat voor de Engelsen, daar hun doelsaldo beter is dan dat van de Italiaanse formatie.

"Ik weet niet of we iets recht moeten zetten, maar we willen laten zien dat we in de Champions League thuishoren", aldus Van Dijk op de persconferentie in aanloop naar het duel op Anfield. "We willen laten zien dat we beter kunnen dan we hebben laten zien. We zijn nog niet op ons best geweest in ons Champions League, dus het is terecht dat we de derde positie bezetten. Winnen we niet, dan verdienen we het ook niet om in de Champions League te zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen