'Onana ligt op schema voor duel met Bayern München'

11 december 2018, 07:34

André Onana staat woensdagavond mogelijk toch onder de lat bij Ajax. De 22-jarige doelman liep afgelopen weekend tegen PEC Zwolle een hamstringblessure op en leek het Champions League-duel met Bayern München aan zich voorbij te moeten laten gaan. De Telegraaf meldt echter dat de schade meevalt en Onana op schema ligt om de wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA te halen.

De krant plaatst wel de kanttekening dat het meespelen van Onana een race tegen de klok is. Maandag liet de keeper uit Kameroen alweer zijn gezicht zien op de training en liep hij rondjes op het veld. Mocht Onana niet fit genoeg worden bevonden, dan zal Kostas Lamprou onder de lat staan Bayern München. De Griekse keeper was afgelopen weekend in Zwolle ook al Onana's vervanger.

Het afgelopen weekend viel ook Donny van de Beek uit in Zwolle. Hij lijkt de laatste groepswedstrijd in de Champions League 'gewoon' te halen, meldt het dagblad. Hakim Ziyech is hersteld van zijn blessure en is weer inzetbaar. Achter de naam van Kasper Dolberg - hij ontbrak ook al tegen PEC - staat nog een vraagteken.

Ajax en Bayern München strijden woensdagavond om de groepswinst. Omdat de Duitsers in de eerdere vijf wedstrijden twee punten meer veroverden, moet Ajax winnen om Bayern voorbij te gaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen