Gisteren gemist: Gözübüyük heeft spijt, Ramselaar is ongelukkig

11 december 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 10 december.

Gözübüyük betuigt spijt voor de teruggedraaide rode kaart

Serdar Gözübüyük heeft spijt van zijn teruggedraaide rode kaart voor VVV'er Jerold Promes. De scheidsrechter gaf Promes in eerste instantie rood voor zijn overtreding op Ritsu Doan, maar na inmenging van de VAR (Siemen Mulder) besloot hij alsnog geel te geven. "Ik zat gewoon goed in eerste instantie met de rode kaart", zegt Gözübüyük tegen Voetbal International.

Cambuur ontdoet zich door goedkope penalty van Jong PSV

SC Cambuur is erin geslaagd de aansluiting met de brede suptop in de Eerste Divisie te behouden. Hoewel het erg stroef ging, won Cambuur maandagavond met 1-2 van Jong PSV, waar Bart Ramselaar basisspeler was. Ook Telstar boekte een overwinning. De verrassing van vorig seizoen klopte Jong AZ met 0-2.

"VAR heeft beoordeling te veel afgewogen op niet vol raken Doan"

Volgens scheidsrechtersbaas Dick van Egmond zat videoref Siemen Mulder mis met zijn advies om de rode kaart voor VVV'er Jerold Promes terug te draaien. Scheidsrechter Serdar Gözübüyük gaf in eerste instantie rood voor de overtreding op Ritsu Doan, maar volgde zijn collega en toonde uiteindelijk de gele kaart.

Ramselaar: "In situatie moet gauw verandering komen"

Bart Ramselaar (22) voelt zich ongelukkig bij PSV. Terwijl de selectie zich voorbereidt op het Champions League-duel met Internazionale, speelde de middenvelder maandag in een troosteloze ambiance met Jong PSV tegen SC Cambuur (2-2). "Het is een vervelende situatie, hier moet gauw verandering in komen", is Ramselaar duidelijk.

Bizar: Jong Achilles verliest met 20-0 van beloften Heracles

Een bizarre uitslag in de beloftencompetitie: Jong Achilles '29 kreeg maandagavond met 20-0 klop van de beloften van Heracles Almelo. Achilles was al eerder kanonnenvoer, maar een nachtmerrie als deze beleefde de geplaagde club uit Groesbeek nog niet.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen