FC Barcelona lost de strubbelingen met Dembélé intern op

11 december 2018, 00:28

FC Barcelona lost de problemen met Ousmane Dembélé intern op. Ernesto Valverde erkent dat er recent weer iets is voorgevallen, maar wil er verder niet dieper op ingaan. Volgens Spaanse media meldde de Franse aanvaller zich zondag te laat op de training, iets wat structureel voorvalt.

"Het is waar dat er iets is gebeurd", zegt Valverde op de persconferentie in aanloop naar het Champions League-duel met Tottenham Hotspur. "Verder heb ik er niets over te zeggen. We zullen de speler helpen. Hij heeft veel talent, dus we willen hem helpen. Hij geeft ons veel op het veld, maar hier moet iedereen zich wel aan de gedragsregels houden. Die zijn voor iedereen hetzelfde. Zoiets gebeurt vaker in een seizoen. Soms met een speler, soms met meerderen. Wij willen ze helpen, omdat we verlangen dat zij ons ook helpen."

Geen Suarez

Voor het treffen met Tottenham doet Valverde geen beroep op Luis Suarez. De Uruguayaan krijgt rust. Die kan hij ook pakken, omdat Barça al verzekerd is van overwintering in de Champions League. "Er zullen morgen (dinsdag, red.) zeker rotaties zijn. We hebben zaterdag een zware wedstrijd gehad. Een aantal kampt met ongemakken, daar moet ik rekening mee houden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen