Van Bommel: "We spelen goed, maar halen geen punten"

10 december 2018, 18:45

Mark van Bommel hoopt dat PSV het spel tegen Internazionale kan vertalen naar punten. Ook al zijn de Eindhovenaren al uitgeschakeld in Europa. "Ongeacht waar je speelt en tegen wie je speelt, je moet altijd motivatie uit jezelf halen. Als je dat blijft doen maakt het niet uit of je voor 'niks' speelt of niet", meent Van Bommel.

"We hebben dit seizoen al hele grote stappen gezet. De stappen die je maakt in deze wedstrijden zijn supermooi en leerzaam. Dat neem je als speler en als team mee", citeert het clubkanaal van PSV Hun trainer. "Wij willen graag hier winnen. Dat het niet makkelijk wordt hebben we ook ervaren in Londen en Barcelona. We spelen goed, maar halen geen punten. Die stap moeten we maken."

Voor Van Bommel is het stadion Giuseppe Meazza bekend terrein. Als speler van AC Milan speelde hij in hetzelfde stadion, dat voor de Rossoneri San Siro heet. "In Italië is het voetbal emotioneler dan in andere landen. Hoe mooi is het dan om in zo'n stadion te spelen onder deze omstandigheden."

Lees ook: PSV reist zonder Schwaab en Ramselaar naar Milaan

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen