Keizer wint weer: "De spelers hebben het heel goed gedaan"

10 december 2018, 12:55

Een beter begin aan zijn klus bij Sporting Portugal had Marcel Keizer zich niet kunnen wensen. De Nederlandse trainer won zijn eerste drie duels met ruime cijfers en heeft zondag ook de competitiewedstrijd tegen CD Aves winnend afgesloten (4-1). De coach is content met de uitslag.

Mede dankzij twee goals van Bas Dost werd er met 4-1 gewonnen. Sporting staat tweede, met twee punten minder dan FC Porto. Keizer zag dat zijn team verrassend met 0-1 achter kwam tegen Aves. "We begonnen niet op ons niveau", zegt de Nederlander tegen A Bola. "Het was geen goede eerste helft. De spelers waren zich daar van bewust en dat was de juiste houding. In de tweede helft ging het beter. Met de 4-1 zege kunnen we tevreden zijn. De spelers hebben het heel goed gedaan."

Sinds Keizer aan het roer staat, bekerde de club door in de nationale beker, werd de volgende ronde van de Europa League gehaald en boekte het twee zeges in de competitie. In die vier duels maakte de club zeventien goals. "We spelen om te scoren", zegt Keizer. "Het belangrijkste is om te winnen, maar het is ook goed om veel te scoren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen