Ajax-opponent AEK serieus geïnteresseerd in Peterson

Ajax-opponent AEK serieus geïnteresseerd in Peterson

10 december 2018 – Heracles Almelo moet serieus vrezen voor een winters vertrek van Kristoffer Peterson. De aanvaller staat in de belangsteling van Ajax-opponent AEK Athene, die de eerste gesprekken met de Eredivisionist al achter de rug zou hebben. "Ik weet dat de clubs erover in gesprek zijn, maar het ligt niet in mijn handen", aldus de hoofdrolspeler.Dat vertelt hij tegenover De Telegraaf. Desondanks weet Peterson nog niet wat hem de komende maanden te wachten staat en welke keuze hij überhaupt zou maken als beide clubs tot een akkoord zouden komen. "Ik heb een gezin met een zoontje en een tweede zoontje onderweg, dus ik moet naar het hele plaatje kijken."

Peterson beschikt wel over een aflopend contract in Almelo, al heeft Heracles nog de optie voor een extra seizoen. "Het is wel zo dat ze in de winter het meeste geld voor mij kunnen krijgen, omdat ik bij het lichten van die optie in de zomer nog maar één jaar contract heb", weet de topscorer van de Almeloërs.

De Zweed was tot dusver negenmaal trefzeker in de Eredivisie, met name aan het begin van dit seizoen was hij hot. In zes van de zeven eerste duels was hij trefzeker (acht keer), waarna tegen VVV-Venlo in speelronde veertien pas de volgende treffer viel na een droogte van zes duels. Ook gaf hij dit seizoen twee assists.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 27 januari 2020

  2. zondag 26 januari 2020