AC Milan worstelt zich in San Siro niet langs Torino

AC Milan worstelt zich in San Siro niet langs Torino

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

9 december 2018 – In een matig duel hebben AC Milan en Torino doelpuntloos gelijkgespeeld. De Milanezen kregen kansen, maar zagen ook dat de gasten gevaarlijk voor het doel van Gianluigi Donnarumma kwamen. Met de puntendeling schoten Milan en Torino weinig op.

De roemruchte club met Gennaro Gattuso als coach draait al jaren moeizaam in de competitie en ook dit jaar speelt het geen rol in de top van de Serie A. Met een vierde plaats, op ruime achterstand van Napoli en Juventus lijkt een titel wederom een utopie.

Het duel tegen nummer zes Torino kende genoeg kansen, maar geen goals. Suso was er namens Milan dichtbij in de slotfase, maar hij raakte het zijnet met een hard schot. In de laatste minuten van de wedstrijd kreeg Patrick Cutrone nog een dot van een kans. Van dichtbij schoot het talent echter niet op doel en omdat ook een inzet in de slotseconde van de Torino-lijn werd gehaald, eindigde het duel in 0-0.

Door het gelijkspel maken beide ploegen geen sprong op de ranglijst. Milan blijft vierde, Torino zesde. Het gat tussen de twee teams blijft vier punten.

gerelateerd