Lukkien verliest met Emmen: "Naar onze mogelijkheden gespeeld"

Lukkien verliest met Emmen: "Naar onze mogelijkheden gespeeld"

9 december 2018 – FC Emmen hield lang stand tegen Feyenoord, maar verloor in de slotfase toch met ruime cijfers (1-4). Dick Lukkien vindt niet dat zijn ploeg veel te verwijten viel in eigen huis. De oefenmeester is realistisch. "We hebben naar onze mogelijkheden gespeeld."In gesprek met FOX Sports geeft Lukkien zijn visie op het duel. Hij zag dat zijn spelers lange tijd gelijke tred hielden en de longen uit hun lijf liepen tegen de Rotterdammers. "Na een uur wordt het toch wat moeilijker, maar ik kan ze niet heel veel verwijten op dat gebied."

Volgens Lukkien zat er door het kwaliteitsverschil simpelweg niet meer in. "We hebben naar onze mogelijkheden gespeeld. Je moet ook een beetje geluk hebben tegen Feyenoord. Als je ziet hoe Berghuis de 0-1 inschiet, zoveel spelers kunnen dat niet."

Volgende week wacht het duel tegen FC Groningen, waar Emmen weer punten probeert te halen. Lukkien praat zich een beetje in de underdogpositie. "Op dit moment is het een concurrent van ons, maar ik verwacht niet dat Groningen op deze plek blijft rondhangen."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 18 juli 2019

  2. woensdag 17 juli 2019

  3. dinsdag 16 juli 2019