Vilhena over moeilijke eerste helft: "Kwamen niet aan spelen toe"

9 december 2018, 21:08

Feyenoord kende na een matige eerste helft uiteindelijk een gemakkelijke middag op bezoek bij FC Emmen. Tonny Vilhena was een van de uitblinkers aan de kant van de Rotterdammers en de middenvelder bekroonde zijn middag met een benutte pingel. En dat terwijl het niet het plan was om zelf achter de bal te staan. "Eigenlijk was Dylan Vente de volgende op de lijst."

Bij een 1-3 stand ging de middenvelder neer in de zestien van Emmen. Het leverde de tweede penalty van de middag op, nadat de eerste door Steven Berghuis gemist werd. "Eigenlijk was Dylan Vente de volgende op de lijst, maar ik had hem zelf veroorzaakt. Daarom pakte ik de bal zelf", vertelt de international aan Feyenoord TV.

De ruime overwinning (1-4) kwam pas in de tweede helft tot stand. Voor rust ging het niet makkelijk, zag Vilhena. "We gleden een beetje weg en kwamen niet echt aan spelen toe. Hun keeper pakte een aantal goede ballen. Als je vroeg scoort weet je dat je door kan gaan, maar als je met 0-0 de rust in gaat, moet je wel gas gaan geven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen