Slutsky relativeert: "We zijn geen Real of Barcelona"

9 december 2018, 20:08   Bijgewerkt: 9 december 2018, 20:49

Leonid Slutsky baalt van het verlies van zijn ploeg op bezoek bij NAC Breda. De gemiste penalty van Navarone Foor zorgde ook bij de coachende Rus voor verbazing. "Dit is de eerste keer in mijn leven dat mijn team vier penalty's op rij mist."

Vitesse haalde in Breda duidelijk niet het niveau van de voorbije week. Slutsky weet wel waarom er verloren werd (2-1) van de voormalig hekkensluiter. "We waren mentaal niet goed genoeg om te winnen van NAC. Zij speelden alsof het hun laatste wedstrijd van hun leven was", klonk het in gesprek met Omroep Gelderland.

Middenvelder Foor baarde voor rust opzien door een Panenka hopeloos te missen. Slutsky wist niet wat hij zag. "Dit is de eerste keer in mijn leven dat mijn team vier penalty's op rij mist. Waarom hij hem op de Panenka-manier neemt? Ik weet het echt niet. Ik kan niet in zijn hoofd kruipen."

Dat Vitesse niet goed voor de dag kwam in Breda, weet Slutsky wél te relativeren. "We zijn geen Real Madrid of Barcelona. Je kunt ook niet altijd domineren, maar we hadden wel genoeg kansen om deze wedstrijd te winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen