Mönchengladbach tweede na simpele zege op Stuttgart

9 december 2018, 19:55

Borussia Mönchengladbach heeft zich na een eenvoudige 3-0 zege op VfB Stuttgart genesteld op de tweede plaats in de Bundesliga. In eigen huis was het veel sterker dan de laagvlieger, maar pas in de laatste twintig minuten wist het dat ook op het scorebord uit te drukken.

De equipe van Dieter Hecking speelt een uitstekend eerste seizoenshelft. Het maakte er al dertig en zou bij winst over Bayern München wippen op de ranglijst. En zo geschiedde. Stuttgart, dat voorafgaand aan het duel vijftiende stond, hield zeventig minuten stand, maar vanaf dat moment ging het hard in Mönchengladbach.

Een doelpunt van Raffael brak de ban en met nog twintig minuten gaan werd Stuttgart vakkundig aan de kant geschoven. Een kwartier voor tijd besliste

€13M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/florian-christian-neuhaus">Florian Neuhaus de wedstrijd en het eigen doelpunt van Benjamin Pavard was voor Borussia een lekker toetje. De gasten stonden toen net met tien man, omdat Erik Thommy direct rood kreeg.

Zodoende revancheerde de thuisploeg zich van de nederlaag van vorige week. Toen was RB Leipzig met 2-0 te sterk. Het gat met koploper Borussia Dortmund is na veertien wedstrijden zeven punten. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen