Bale helpt Real Madrid aan moeizame zege op hekkensluiter

9 december 2018, 18:13

Real Madrid heeft zondag met moeite gewonnen van Huesca. De Madrileense formatie had uiteindelijk aan een vroeg doelpunt van Gareth Bale genoeg om drie punten over te houden aan het duel met de hekkensluiter. Door de 0-1 zege stijgt Real Madrid naar de vierde plaats in de Primera División.

De Madrilenen kennen een moeizaam seizoen en presteren met name buitenshuis ondermaats. Voorafgaand aan het duel met Huesca had De Koninklijke slechts twee van de zeven uitwedstrijden gewonnen. Het was aan Bale en Thibaut Courtois te danken dat de derde uitoverwinning van het seizoen werd geboekt. De Welshman opende met een volle op fraaie wijze de score, Courtois verrichte een paar knappe reddingen.

Het is nog te vroeg om te zeggen dat het lek boven is bij Real Madrid, maar de weg naar boven is ingeslagen. De zege op Huesca was voor het team van Santiago Solari de vierde achtereenvolgende overwinning in alle competities. Het gat met koploper FC Barcelona is teruggebracht tot vijf punten. Nummers twee en drie Sevilla en Atlético Madrid hebben twee punten meer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen