Steijn: "Sterk van Gözübüyük dat hij op zijn besluit terugkomt"

9 december 2018, 18:00

Maurice Steijn heeft in navolging van collega-trainer Danny Buijs ook zijn mening gegeven over hét moment van de wedstrijd tussen VVV-Venlo en FC Groningen. Jerold Promes maakte vlak voor rust een harde overtreding op Ritsu Doan en werd met een rode kaart bestraft, maar na ingrijpen van de VAR draaide Serdar Gözübüyük zijn beslissing terug.

"Als je de beelden terugziet.. hij is gewoon te laat met zijn tackle. Dan is het de interpretatie van de VAR dat het een gele kaart is. Ik moet wel zeggen dat ik het heel sterk van de scheidsrechter vind dat hij in samenspraak met de VAR op zijn besluit terug durft te komen. Ik ben blij dat het geen rode kaart was, want dan kwamen we met tien man met nog een uur te spelen. Dat was een lastig verhaal geweest", aldus Steijn tegenover FOX Sports.

De oefenmeester van de Limburgers laat in het midden of hij vindt dat Promes de juiste straf heeft gekregen. "Daar zeg ik niets meer over. Ik heb van de week een uitstekend gesprek gehad met de tuchtcommissie. Ik blijf bij mijn verhaal dat ik niet meer ga oordelen over spelers van mij of het wel of geen rode kaart is."

Zie ookVideo: overtreding op Doan tóch niet met rood bestraft

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen