Wormuth: "Het is waanzin: ieder schot was een doelpunt"

9 december 2018, 15:53

Heracles Almelo-trainer Frank Wormuth zag zondagmiddag vanaf de bank toe hoe zijn team tegen FC Utrecht binnen twintig minuten drie keer de bal uit het moest vissen. De Heraclieden kwamen de achterstand niet meer te boven en gingen uiteindelijk met 3-1 onderuit. Wormuth is van mening dat zijn ploeg nog best aardig speelde in de beginfase.

"Het is waanzin: ieder schot was een doelpunt. Het waren ook fantastische doelpunten. We hebben de wedstrijd voor ze opengebroken door een strafschop weg te geven. Tot de derde goal speelden we niet eens zo slecht. Daarna moesten we iets veranderen om uit het ritme te komen, anders zouden we met grote cijfers hebben verloren", vertelt Wormuth aan FOX Sports.

Op natuurgras heeft Heracles dit seizoen maar één keer gewonnen. Kristoffer Peterson stelde na de wedstrijd dat hij moeite heeft met het schakelen tussen kunst- en natuurgras. "Aanvankelijk geloofde ik niet dat het veld een reden zou kunnen zijn om een wedstrijd te verliezen, nu zie ik soms dat we wat moeite hebben in de passing. Maar ik geloof er niet in. Volgende week spelen we thuis. Ik zal de KNVB een brief schrijven en verzoeken om voortaan alle wedstrijden op kunstgras te laten spelen", besluit hij met een knipoog.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen