Absentie Van Persie heeft niets met kunstgrasveld te maken

9 december 2018, 14:29

Giovanni van Bronckhorst heeft in aanloop naar het duel met FC Emmen laten weten dat Robin van Persie's afwezigheid niets te maken heeft met de ondergrond in het stadion van FC Emmen. De aanvoerder van Feyenoord is geen fan van kunstgras, maar volgens Van Bronckhorst heeft de absentie van Van Persie alleen te maken met zijn fitheid.

"Robin was voor vandaag niet beschikbaar. We hebben aangekeken hoe hij uit de wedstrijd (tegen VVV-Venlo, red.) is gekomen en dat was niet goed genoeg om hem vandaag mee te nemen", aldus Van Bronckhorst tegen FOX Sports. De trainer ontkent dat het kunstgras iets te maken heeft gehad met de keuze om Van Persie niet op te nemen in de wedstrijdselectie. "Nee, dat heeft puur te maken met hoe hij zich voelt."

"Je kijkt naar hoe hij zich voelt en wat hij vandaag en volgende week kan brengen. Daar maak je een beslissing in. Uiteindelijk hebben we hem niet meegenomen", gaat hij verder. Dylan Vente staat door de afwezigheid van Nicolai Jørgensen en Van Persie in de spits. "Hij heeft het al een aantal keer laten zien. Na het wegvallen van Nico en Robin is hij de volgende."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen