Spoorboekje: Eisenga, ErediVisie en beloftenploegen in actie

10 december 2018, 07:00   Bijgewerkt: 9 december 2018, 23:50

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 10 december.

Nieuws

Eisenga vertrekt

Volgens verschillende media vertrekt algemeen directeur Luuc Eisenga binnenkort bij SC Heerenveen. In Friesland kent Eisenga een moeilijke tijd. Zo stond hij eerder al lijnrecht tegenover stewards en naar verluidt zijn supporters, sponsors en vrijwilligers ontevreden over de algemeen directeur. Hier horen we ongetwijfeld meer over.

Specials

ErediVisie

Er gebeurde weer in hoop in de afgelopen speelronde. Ajax, PSV en Feyenoord wonnen niet voor het eerst dit seizoen met ruime cijfers en ook over de VAR viel weer genoeg te schrijven. In onze wekelijkse rubriek ErediVisie blikt FCUpdate.nl terug op speelronde 15 van onze vaderlandse competitie. 

Wedstrijden

Jong PSV - SC Cambuur (20.00 uur)

Na een sterke start van het seizoen is SC Cambuur afgezakt naar de twaalfde plaats in de Eerste Divisie. Het zijn moeilijke tijden voor de Leeuwarders, die deze week mede-clubtopscorer Justin Mathieu disciplinair straften. Cambuur wist de afgelopen vier wedstrijden niet te winnen, boekt het team van trainer René Hake op bezoek bij de beloften van PSV eindelijk weer een zege?

Everton - Watford (21.00 uur)

Met Marcel Brands als technisch directeur gaat het dit seizoen prima met Everton. De aartsrivalen van Liverpool staan keurig op een zevende plaats in de Premier League en treffen een ploeg uit vorm. Watford begon het seizoen uitstekend, maar zijn inmiddels afgezakt naar de dertiende plaats. Kunnen de gasten, die afgelopen zomer Richarlidson aan Everton kwijtraakten, op Goodison Park voor een stunt zorgen?

Athletic Bilbao - Girona (21.00 uur)

Het loopt dit seizoen nog totaal niet bij Athletic Bilbao. De Basken wonnen pas één van de eerste vijften competitiewedstrijden en staan daardoor slechts achttiende in La Liga. Het verloor net zo vaak als bijvoorbeeld Real Madrid (vijfmaal), maar met acht keer een gelijkspel wil het maar niet wegkomen uit de onderste regionen. Eens kijken of het thuisduel tegen middenmoter Girona de tweede driepunter van het seizoen kan opleveren. 

Voetbal op tv

20.00 uur: Jong PSV - SC Cambuur, FOX Sports 1, live verslag van het Eerste Divisie-duel

20.30 uur: VfL Bochum - St. Pauli, FOX Sports 4, live verslag van het 2. Bundesliga-duel

20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, voetbalpraatprogramma

21.00 uur: Everton - Watford, Ziggo Select, live verslag van het Premier League-duel

22.00 uur: Natafelen, FOX Sports 1, voetbalpraatprogramma

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen