Olde Riekerink ziet Heerenveen stijgende lijn doortrekken

9 december 2018, 11:54

Voor de eerste keer dit seizoen heeft sc Heerenveen twee competitiewedstrijden op rij gewonnen. Na de 3-1 overwinning op Fortuna Sittard zegevierden de Friezen zaterdagavond met liefst 1-5 bij Willem II. Heerenveen was niet eens op zijn sterkst, want belangrijke krachten als Arber Zeneli, Sam Lammers en Morten Thorsby ontbraken in Tilburg.

"We zitten in een luxe-positie zou je kunnen zeggen. De jongens die erin kwamen gaven de energie die we nodig hadden", reageert Jan Olde Riekerink tegenover de Leeuwarder Courant. "Het team heeft individuele spelers beter gemaakt vandaag. We hebben de lijn van vorige week tegen Fortuna doorgetrokken."

Heerenveen kwam vlak voor rust met een man meer te staan nadat Freek Heerkens door scheidsrechter Siemen Mulder werd weggestuurd. "Na de rode kaart hebben we het goed gedaan. We hebben in balbezit op de juiste momenten rust gepakt, zijn steeds druk blijven zetten en hebben op de juiste momenten kansen gecreëerd. Dat was mooi om te zien", vervolgt Olde Riekerink, die wel kritisch blijft. "Ik vond ons in de eerste 25 minuten van de wedstrijd soms ook kwetsbaar. Toen vond ik dat wij en Willem II gelijkwaardig waren. Dat vergeet ik niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen