Bergström in de basis bij Utrecht, Droste vervangt Breukers

9 december 2018, 11:39

FC Utrecht begint zondagmiddag met Emil Bergström in de basis aan het duel met Heracles Almelo. De 25-jarige Zweed werd de voorbije zomer als topaanwinst beschouwd, maar komt in de Domstad nauwelijks aan spelen toe. Bij Heracles ontbreekt Tim Breukers. Hij staat op het punt vader te worden en wordt vervangen door Wout Droste.

Bergström krijgt voor het eerst sinds de vierde speelronde weer eens speeltijd in de Eredivisie. Hij zal tegen Heracles als rechtsback fungeren omdat zowel Sean Klaiber als Mark van de Maarel vanwege een schorsing afwezig is. De komst van de Zweed werd een aantal maanden geleden als een stunt gezien, maar de hoge verwachtingen heeft hij vooralsnog niet kunnen waarmaken.

Het duel tussen Utrecht en Heracles is er een tussen de nummers vijf en vier van de Eredivisie. Wint Utrecht dan passeert het de Heraclieden op de ranglijst. Het verschil tussen de twee ploegen is slechts één punt.

De opstellingen

FC Utrecht: Jensen; Bergström, Letschert, Janssen, Gavory; Van Overeem, Van de Streek, Gustafson, Emanuelson; Tannane, Kerk

Heracles Almelo: Blaswich; Droste, Rossmann, Van den Buijs, Van Hintum; Osman, Merkel, Duarte; Kuwas, Dalmau, Peterson

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen