Groenendijk: "Onacceptabel, dit is niet het ADO dat ik wil zien"

9 december 2018, 10:48

ADO Den Haag boekte zaterdagavond zoals wel vaker de voorbije tijd een teleurstellend resultaat. Voor eigen publiek kwamen de Hagenaren niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen De Graafschap, dat sinds eind oktober zonder zege is. "Het moet rap beter, want op deze manier kun je ook in de problemen komen", aldus Alfons Groenendijk.

De oefenmeester van de Hagenaren denkt dat ADO niet eens heel slecht wegkomt met een remise. "We hadden de wedstrijd ook kunnen verliezen. Hooi kreeg na rust een grote kans, maar zij kregen ook twee heel grote. We zijn op dit moment niet in staat het écht naar onze hand te zetten. We spelen daarvoor niet goed genoeg. Onacceptabel, dit is niet het ADO dat ik wil zien", zegt Groenendijk tegen Omroep West.

Groenendijk lijkt de ideale samenstelling nog niet te hebben gevonden. Onlangs verwees hij onder anderen Indy Groothuizen en Tom Beugelsdijk naar de bank, maar dat heeft niet het gewenste effect opgeleverd. "Misschien hebben we iets te veel van hetzelfde. We hebben weliswaar een grote groep, maar we hebben ook een aantal jongens nodig dat het verschil kan maken. Daar hebben we er iets te weinig van."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen