FC Emmen zoekt nieuwe directeur: "Club zit in nieuwe fase"

8 december 2018, 23:54

FC Emmen is zoekende naar een nieuwe directeur, omdat Wim Beekman op termijn vertrekt. Bij zijn aanstelling had hij al aangekondigd vier à vijf jaar aan het roer te willen staan. "Al met al zal ik niet nog drie jaar directeur zijn bij FC Emmen, maar ik kan ook niet aangeven wanneer ik afzwaai", aldus Beekman, die samen met Ben Haverkort de directie vormt.

"Ik heb altijd gezegd, ook tegen het bestuur, dat ik de club wilde helpen in de wederopbouw. Samen met Ronald (voorzitter Lubbers, red.) hadden we een meerjarenplan om de Eredivisie te bereiken", zegt Beekman tegen RTV Drenthe. "Nu we dat, sneller dan gedacht, hebben gerealiseerd is de club in een nieuwe fase terechtgekomen. Een fase waarin de club stabiel moet worden in de Eredivisie en moet denken aan het upgraden van het stadion. Daar past, kort gezegd, een andere directeur bij."

Beekmans afscheid hangt af van de zoektocht naar een opvolger. "Als iemand zich aandient, die én kennis van zaken heeft op het gebied van de ver-of nieuwbouw van het stadion en ook nog eens met technische knowhow, dan kan het snel gaan. Als de continuïteit van de club maar voorop staat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen