Ten Hag: "We mogen onze irritatie wel even laten blijken"

8 december 2018, 23:48

Ajax raakte lichtelijk geïrriteerd door het fysieke spel van PEC Zwolle. Wat Erik ten Hag betreft had de arbitrage meer ingegrepen. Wel vond hij dat zijn ploeg goed onder het spel van de Blauwvingers uit voetbalde. "Al mogen we wel even onze irritatie laten blijken."

"Ik vond de tegenstander agressief spelen, dat mag. Wij moeten ons daar onderuit voetbal, wat we ook deden", zegt Ten Hag tegen FOX Sports. "Ik vind ook dat voor overtredingen gefloten moet worden. Dat gebeurde niet. Wij moeten daar wel onverstoorbaar onder blijven. Al mogen we wel even onze irritatie laten blijken, maar moeten we vooral met voetballen bezig zijn."

Tegen PEC was er een fase waarin Ajax had moeilijk had, maar de Amsterdammers boekten uiteindelijk een ruime 1-4 overwinning. "We brachten Zwolle in de wedstrijd, door onnodig balverlies. Er was het momentje met Matthijs. Met de al dan niet doorgebroken speler. Balverlies van Lasse Schöne ging eraan vooraf. Dat zijn momenten die minder waren van ons. Dat mag ons niet gebeuren. Na de 2-1 kan hectisch worden, maar daarna hebben we het naar ons toegetrokken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen