Frenkie de Jong houdt opties voor zijn eigen toekomst open

8 december 2018, 23:29   Bijgewerkt: 9 december 2018, 09:29

Volgens Frenkie de Jong liggen alle opties voor zijn toekomst allemaal open. De begeerde Ajacied zegt dat hij nog geen besluit heeft genomen voor komend seizoen. Laat staan een transfer naar Paris Saint-Germain die in kannen en kruiken is. "Ze kunnen door blijven speculeren", aldus De Jong, die aangeeft dat bij Ajax blijven ook een mogelijkheid is.

De 21-jarige middenvelder kreeg na PEC Zwolle - Ajax (1-4) de vraag hoe de zaken ervoor staan. "Dat ik op dit moment bij Ajax speel. Dat ik het seizoen bij Ajax sowieso afmaak. En dat we daarna zien of ik nog een jaar blijf of dat ik naar een andere club ga. Er is nog niks besloten", zegt De Jong tegen de NOS.

Diens zaakwaarnemer werd deze week gespot met Maxwell, de technisch directeur van PSG. "Natuurlijk is dat niet voor niets. Ajax spreekt ook met clubs. Maar ik denk dat het met elke speler gebeurt. Ik denk niet dat het gek is dat Ajax met clubs spreekt."

Ook bij Ajax blijven is volgens de hoofdrolspeler een optie. "Ik denk dat het ook gek is als je nu al, vroeg in het seizoen, zegt: ik ga weg. Wat ik zeg: ik heb daar nog niks over besloten." Over PSG wil De Jong dan ook niet veel zeggen. "Ik denk dat iedereen Paris Saint-Germain wel een mooie club vindt. Een goede club, een topclub. Ik ook. Maar er zijn nog een stuk of dertig clubs in het buitenland en Ajax is ook een topclub. Dus als je vraagt of ik Paris Saint-Germain een mooie club vindt, zou ik ja zeggen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen