Younes maakt Serie A-debuut voor simpel winnend Napoli

8 december 2018, 17:01

Hij was compleet uit beeld geraakt, maar Amin Younes heeft zaterdag eindelijk weer een teken van leven gegeven. De Duitser heeft namelijk zijn debuut gemaakt voor Napoli, dat met Younes als invaller simpel een maatje te groot was voor laagvlieger Frosinone: 4-0.

Napoli moest zaterdag winnen om nog enigszins in het spoor te blijven van koploper Juventus en had op eigen terrein geen kind aan Frosinone. Trainer Carlo Ancelotti besloot onder meer Dries Mertens rust te geven en dat deerde Napoli niet. Al na zeven minuten was het prijs. Piotr Zielinski haalde uit en zag zijn harde schuiver in de verre hoek tegen de touwen vliegen.

Uitblinker Adam Ounas, die meermaals de trukendoos opengooide, gooide het duel in het slot door na veertig minuten de 2-0 te maken. De Algerijn pegelde schitterend raak en was een van de smaakmakers bij de nummer twee van de Serie A. Met twee treffers deed Arek Milik in de tweede helft eveneens van zich spreken. Vorige week hielp hij Napoli met een goal al langs Atalanta Bergamo (0-1) en vandaag was hij dus weer op schot. In het laatste gedeelte van het duel vormde Milik een duo met Amin Younes, met wie hij bij Ajax ook al samenspeelde. De Duitser deed de laatste twintig minuten en heeft dus eindelijk van zich doen spreken in Napels.

Napoli is acht Serie A-duels ongeslagen en heeft acht punten minder dan Juventus. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen