Darri stuurde Oversier een appje: "Het is een goede directeur"

8 december 2018, 12:04

Brahim Darri heeft met NEC een vervelende week achter de rug. Midweeks stapte technisch directeur Remco Oversier op en vrijdag werd er ondanks een 1-2 voorsprong met 3-2 verloren bij FC Den Bosch. De buitenspeler baalt ervan.

Darri zette NEC op 1-2 bij Den Bosch, maar zag zijn ploeg nog verliezen. "Dit is zonde, echt doodzonde. Ik dacht dat we de voorsprong over de streep konden trekken. Ik had niet het gevoel dat we met een man minder speelden. Tot de 80ste minuut was er niets aan de hand", zegt hij tegen De Gelderlander.

Dat het een vervelende week is geweest, beseft Darri maar al te goed. "Ik wist al dat dit een grote club was, maar na deze week al helemaal. NEC leeft. Wel vind ik het treurig dat Remco weg is. Hij was een goede technisch directeur. Ik heb hem ook een appje gestuurd om hem sterkte te wensen. Toen ik hier kwam, dacht ik kampioen te worden met alle grote namen die hier zijn, maar nu bekijk ik het van wedstrijd tot wedstrijd. Vandaag hebben we mooie dingen laten zien, daarop moeten we voortborduren", besluit hij hoopvol.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen