De Jong: "Kan alleen zeggen dat het nog niet rond is"

8 december 2018, 11:07   Bijgewerkt: 8 december 2018, 11:16

Frenkie de Jong is momenteel het gesprek van de dag in de Nederlandse voetbalwereld door het nieuws dat hij na dit seizoen zou vertrekken naar Paris Saint-Germain. De middenvelder van Ajax blijft rustig onder de mogelijke transfer, waar een bedrag van 75 miljoen euro mee gemoeid zou zijn, en stelt dat er nog geen witte rook is.

De Jong schrok van het feit dat De Telegraaf uitpakte met het nieuws. "M'n vriendin confronteerde me met het bedrag van 75 miljoen euro dat Paris Saint-Germain voor me zou willen betalen aan Ajax", zegt hij tegen De Telegraaf. "O jee, dacht ik toen ik de slaap uit mijn ogen wreef. Het enige wat ik erover kan en wil zeggen is dat er nog geen deal is. De officiële beslissing moet nog worden genomen en zolang speelt een transfer voor mij niet", zegt hij tegen bovengenoemd dagblad.

"Mijn volledige focus is op Ajax gericht. Met nog vijf duels te gaan tot de winterstop, dit weekeinde tegen PEC en voor de Champions League tegen Bayern München, kan ik het niet maken om bezig te zijn met 'ik ga daarheen of daarheen'. Dat zou van mijn kant ook niet getuigen van respect richting Ajax en mijn ploeggenoten", vindt De Jong.

Wat opmerkelijk is, is dat Kylian Mbappé zich eerder deze week positief uitsprak over de Ajacied. Hij liet weten dat de jonge middenvelder van harte welkom is in Parijs. "Het is altijd mooi als zo'n goede speler positief over je spreekt. Kritiek kan ik goed hebben hoor, maar het is altijd leuker om complimenten te krijgen. Leuk om te horen als Mbappé zoiets zegt. Dat vindt iedereen toch leuk?"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen