Werder en Klaassen voorkomen crisis met zege op Fortuna

7 december 2018, 22:37

Werder Bremen heeft de slechte reeks in de Bundesliga vrijdagavond doorbroken. De ploeg van Davy Klaassen had het niet eenvoudig met hekkensluiter Fortuna Düsseldorf, maar dankzij invallers Joshua Sargent en Martin Harnik - die met zijn eerste balcontact in de Bundesliga scoorde - werd er wel gewonnen (3-1).

Hoewel trainer Florian Kohfeldt zijn elftal liefst op vijf plekken had gewijzigd, nadat de laatste duels in de Bundesliga verloren gingen bij Werder, stond Davy Klaassen nog wel gewoon in de basis. Om een absolute crisis af te wenden moest de ploeg winnen van de hekkensluiter en in die missie begon het dankzij een doelpunt van Kevin Möhwald uitstekend.

Vanaf de strafschopstip bracht Dodi Lukebakio de bezoekers echter weer op gelijke hoogte, toch kwam er voor Werder Bremen na vier duels (waarvan drie nederlagen) weer een zege. Harnik maakte na zeventig minuten de 2-1, gevolgd door de treffer van Sargent. De achttienjarige aanvaller uit de VS besliste met zijn eerste balcontact in de Bundesliga het duel, waarmee hij voor Klaassen en co. een crisis voorkomt.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen