PSV op Mexicaanse avond met Gutiérrez én Sainsbury

7 december 2018, 19:40   Bijgewerkt: 7 december 2018, 20:38

Mark van Bommel heeft op de Mexicaanse avond van PSV basisplaatsen ingeruimd voor zijn beide Mexicaanse spelers. Dat Hirving Lozano in de basis zou beginnen, lag wel in de lijn der verwachting, maar Érick Gutiérrez niet direct. Hij krijgt de voorkeur boven middenvelder Gastón Pereiro. Ook Daniel Schwaab speelt niet, hij wordt vervangen door Trent Sainsbury.

Hoewel Mark van Bommel aangaf niet te veel te willen veranderen, is de opstelling wel op twee plekken gewijzigd. Pereiro lijkt gepasseerd, Schwaab zit niet bij de wedstrijdselectie en ontbreekt vanwege privé-omstandigheden. Daardoor zit Armando Obispo bij de selectie. Verder houdt de coach wel vast aan dezelfde namen die afgelopen zondag in De Kuip werden afgetroefd. Maximiliano Romero zit wederom bij de wedstrijdselectie.

Bij Excelsior heeft Mounir El Hamdaoui een basisplaats gekregen van trainer Adrie Poldervaart. Verder begint Robin van der Meer in de basiself van de Rotterdammers, waar Ryan Koolwijk ondanks zijn uitvallen van vorige week fit genoeg is om te starten. Dat geldt niet voor Jerdy Schouten, Mikael Anderson en Desevio Payne: zij zitten niet bij de selectie.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen