Huntelaar: "Transferperikelen De Jong zorgt niet voor onrust"

7 december 2018, 18:27   Bijgewerkt: 7 december 2018, 19:41

Klaas-Jan Huntelaar denkt niet dat de transferperikelen rondom Frenkie de Jong voor onrust zorgen bij Ajax. De aanvaller van de Amsterdammers weet dat dergelijke geruchten op dit moment bij de voetballerij van tegenwoordig horen. "Het is maar een bedrag dat er wordt opgeplakt, dat is nu nou eenmaal zo", aldus de realistische goalgetter.

Want sinds de berichtgeving van De Telegraaf dat De Jong zou hebben gekozen voor Paris Saint-Germain gaat het bij Ajax bijna nergens anders meer over. "Er wordt wel meer gespeculeerd, wij vragen het gewoon aan de directe bron", glimlacht The Hunter tegenover het clubkanaal van Ajax. "Het valt wel mee, niemand is daar onrustig door. Wij focussen ons op voetbal. Er worden eerder grapjes over gemaakt."

Basisplaats

Ook werd Huntelaar gevraagd naar de basisplaats die hij vorige week tegen ADO Den Haag kreeg. Hij kon het niet belonen met een doelpunt, al kreeg hij daar wel de nodige kansen voor. "Lekker om weer een wedstrijd te spelen. Jammer dat ik de kans niet maakte", baalde de spits. "Als je niet scoort, ben je daar altijd ziek van. En die kans had erin gemoeten."

Lees ook:

Ten Hag vindt PSG mooie club voor De Jong: "Als het waar is"

- Zaakwaarnemer De Jong stelt dat deal met PSG niet rond is

De Telegraaf: Frenkie de Jong kiest voor Paris Saint-Germain

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen