Ziekenboeg NAC stroomt met winterstop in zicht langzaam leeg

7 december 2018, 14:21

Mitchell van der Gaag krijgt in de laatste wedstrijden voor de winterstop weer wat meer keuze. Hoewel de oefenmeester van NAC Breda nog altijd niet over een volledig fitte selectie kan beschikken, stroomt de ziekenboeg langzaam maar zeker leeg. Karol Mets lijkt tegen Vitesse zijn rentree te kunnen maken en er is ook positief nieuws te melden over Robert Mühren, Pele van Anholt en Paolo Fernandes.

"In aanvallend opzicht was het de afgelopen weken karig", stelt Van der Gaag in gesprek met het clubkanaal van de hekkensluiter van de Eredivisie. "Het was lastig om wat te veranderen. Je ziet spelers nu terugkomen. Paolo (Fernandes, red.) heeft vorige week gedeeltes meegetraind, deze week heeft hij alles meegetraind. Dat ziet er prima uit."

"Robert (Mühren, red.) heeft weer minuten gemaakt, Pele (van Anholt, red.) heeft een hele wedstrijd gespeeld, Karol (Mets, red.) heeft van de week ook weer gespeeld: dat zijn tekenen dat de selectie op orde komt en dat de mogelijkheden weer wat groter zijn", aldus Van der Gaag, die voor de winterstop nog minstens vijf punten wil veroveren. "Met dertien punten blijf je in de bewoonde wereld. Dat is voor ons de doelstelling."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen